Beleef Twentse gastvrijheid op een bijzondere locatie ...

Pannenkoekenrestaurant Twente

Pannenkoeken eten bij Lutke Hulscher, het gezelligste pannenkoekenrestaurant van Twente, is voor ieder kind een groot feest. Eerst kunnen ze samen met hun ouders genieten van een overheerlijke pannenkoek, het lievelingseten van vele kinderen. Na het eten kunnen ze lekker spelen in de speelhoek of in de naastgelegen schuur met veilige trampoline en indoor skelterbaan. Pannenkoekenrestaurant in Twente is gelegen in de mooie natuur van Zenderen. Komt u pannenkoeken eten in ons pannenkoekenhuis, dan eet u op de gemoedelijke, oude boerendeel met open keuken. Met goed weer kunt u er ook voor kiezen om op ons terras plaats te nemen. Hier vindt u meer informatie over pannenboerderij Lutke Hulscher.

Pannenkoekenrestaurant Twente

Komt u pannenkoeken eten in het pannenkoekenrestaurant in Twente, dan heeft u keuze uit tientallen ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Bij het bereiden van de pannenkoeken wordt gebruik gemaakt van verse producten, dit komt de smaak ten goede. Er is een ruim aanbod van zoet tot hartig. Tevens kunt u een speciale boerenjongens pannenkoek bestellen in het pannenkoekenrestaurant in Twente. Zit uw favoriete smaak pannenkoek er niet bij? Dan is het ook mogelijk uw eigen combinatie van ingrediënten door te geven. U kunt uw pannenkoek helemaal afmaken met de poedersuiker, gewone suiker en stroop, die op elke tafel te vinden zijn. Bent u geen liefhebber van pannenkoeken? In het pannenkoekenrestaurant in Twente serveren wij ook patat met een snack erbij en grillgerechten zoals saté, mixed grill en biefstuk. Na het eten van uw hoofdgerecht kunt u ook een nagerecht eten in het pannenkoekenrestaurant in Twente. Wij hebben smakelijke ijscoupes en vele ijsjes. Klik hier om onze uitgebreide menu te bekijken.

Heeft u nog vragen of wilt u een datum in ons pannenkoekenrestaurant in Twente reserveren? Neem dan contact met ons op. Hopelijk kunnen wij u binnenkort van harte welkom heten in onze sfeervolle pannenkoekenboerderij en kunnen wij u laten genieten van onze heerlijke pannenkoeken.Heerlijke grill specialiteiten en Sticky Fingers | Indoor: Grote veilige trampoline en skeltercircuit | MENUKAART
©2016 Lutke Hulscher Naar boven Webdesign: Webton.nl