Beleef Twentse gastvrijheid op een bijzondere locatie ...

Pannenkoekenboerderij Borne

Wilt u overheerlijke pannenkoeken eten in een sfeervolle pannenkoekenboerderij in Borne? Pannenkoekenhuis Lutke Hulscher is hét adres waar ouders en kinderen gezellig samen kunnen smullen van hun pannenkoeken. Bent u een zoetekauw of houdt u meer van een hartige pannenkoeken? In de pannenkoekenboerderij in Borne serveren wij ruim 40 verschillende pannenkoeken, voor iedereen zit er wel wat bij. Heeft u zelf een origineel idee voor een pannenkoek? Wij bieden de mogelijkheid om zelf een pannenkoek met uw favoriete ingrediënten samen te stellen. Naast pannenkoeken serveren wij ook patat met iets lekkers, smakelijke grillgerechten en diverse nagerechten in de pannenkoekenboerderij in Borne.

Pannenkoekenboerderij Borne

Bij iedere weersomstandigheid kunt u bij het pannenkoeken restaurant in Borne terecht. Bij zonnig weer kunt u op ons terras uw pannenkoeken genieten. Als het wat kouder is, kunt u plaatsnemen op de knusse, oude boerendeel waar u kunt zien hoe de kok de pannenkoeken bakt onder de grote schouw. In onze pannenkoekenboerderij inBorne vindt u vele faciliteiten waar uw kinderen zich uitstekend kunnen vermaken na het eten van hun pannenkoek. Wij beschikken over een speelhoek  met onder andere tafelvoetbal, lego tafel, tekenspullen en diverse andere spelletjes. Tevens is er een schuur naast de pannenkoekenboerderij in Borne met een spannende indoor skelterbaan en een veilige trampoline. Wilt u meer informatie over pannenkoeken eten in de pannenkoekenboerderij in Borne? Bekijk dan de onderstaande pagina’s:

  • Lees meer over onze pannenkoekenboerderij in Borne
  • Klik hier voor onze veelzijdige menukaart
  • Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft of wilt reserveren

Wanneer u pannenkoeken komt eten in de pannenkoekenboerderij in Borne, zullen uw kinderen er gegarandeerd nog lang over napraten. Tip: Ook voor kinderfeestjes kunt u bij ons terecht. Dit is een origineel feest, bestaande uit een huifkartocht, spelen in de speelhoek en schuur en als afsluiting een lekkere pannenkoek eten in depannenkoekenboerderij in Borne.Heerlijke grill specialiteiten en Sticky Fingers | Indoor: Grote veilige trampoline en skeltercircuit | MENUKAART
©2016 Lutke Hulscher Naar boven Webdesign: Webton.nl