Beleef Twentse gastvrijheid op een bijzondere locatie ...

Pannenkoeken Twente

Wilt u met het hele gezin genieten van de lekkerste pannenkoeken in Twente? Dat kan bij restaurant en pannenkoekenhuis Lutke Hulscher in Zenderen. Wij hebben een uitgebreid aanbod met vele zoete en hartige pannenkoeken voor zeer scherpe prijzen. Bent u niet zo’n groot fan van pannenkoeken? U kunt ook één van de heerlijke grillgerechten bestellen terwijl uw kinderen van de pannenkoeken genieten. Hierbij kunt u denken aan varkenssaté, mixed grill of biefstuk. Voor de kleine eters hebben we ook patat met iets lekkers. Als u klaar bent met het eten van uw pannenkoeken in Twente, kunt u genieten van één van onze overheerlijke desserts. U kunt kiezen uit diverse ijscoupes en voor de kinderen hebben we de lekkerste ijsjes.

Pannenkoeken Twente

Lutke Hulscher is een uniek pannenkoekenrestaurant in Twente. Bij ons kunt u sfeervol pannenkoeken eten op een ouderwetse boerendeel. Tijdens uw verblijf kunt u zien hoe de kok de pannenkoeken onder de grote schouw bakt. Bij mooi weer kunt u ook op ons gezellige terras pannenkoeken eten in Twente. Zijn de kinderen klaar met het eten van hun pannenkoeken in Twente? Dan kunnen ze zich heerlijk uitleven in de speelhoek met de lego tafel, tafelvoetbal, tekenspullen en vele spelletjes. Tevens kunnen ze de schuur met indoor skelterbaan en trampoline onveilig maken. Bent u op zoek naar meer informatie over pannenkoeken eten in Twente? Wilt u de menukaart bekijken, wilt u een reservering maken of heeft u een vraag? Ga naar de onderstaande pagina’s:

  • Meer informatie over pannenkoeken eten in Twente
  • Bekijk onze uitgebreide menukaart
  • Reserveren? Neem contact met ons op

Met de hele familie smullen van de lekkerste pannenkoeken in Twente? Daarvoor gaat u naar de gezellige pannenkoekenboerderij Lutke Hulscher in Zenderen. Hier kunt u gezellig pannenkoeken eten voor betaalbare prijzen. Met de vele extra’s is het een waar feest voor ieder kind.Heerlijke grill specialiteiten en Sticky Fingers | Indoor: Grote veilige trampoline en skeltercircuit | MENUKAART
©2016 Lutke Hulscher Naar boven Webdesign: Webton.nl