Beleef Twentse gastvrijheid op een bijzondere locatie ...

Pannenkoeken eten Twente

Lutke Hulscher is de ideale plek om heerlijke pannenkoeken te eten in Twente. Lutke Hulscher is een pannenkoekenboerderij waar u met het hele gezin kunt genieten. Bij ons zult u kennis maken met een combinatie van sfeer, heerlijke pannenkoeken en een plek waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Eén ding is zeker: wanneer u pannenkoeken komt eten bij Lutke Hulscher in Twente, dan doet u uzelf en uw kinderen een groot plezier.

Pannenkoeken eten Twente

Wanneer u pannenkoeken komt eten in Twente, kunt u dineren op onze knusse omgebouwde boerendeel. Vanaf uw tafeltje kunt u toe kijken hoe de kok live pannenkoeken bereidt onder de grote schouw. Bij warm weer heeft u ook de mogelijkheid om pannenkoeken te eten in Twente op ons terras. Als de kinderen klaar zijn met het eten van hunpannenkoeken in Twente, kunnen ze spelen in de speelhoek of in de naastgelegen schuur. Ondertussen kunnen de ouders heerlijk rustig aan een drankje nippen. In de speelhoek bevindt zich onder andere een voetbaltafel, tekenspullen, lego tafel en vele spelletjes. In de schuur kunnen de kinderen zich uitleven op de avontuurlijke skelterbaan en de veilige trampoline. Hier kunt u meer lezen over het eten van de lekkerste pannenkoeken bij het gezelligste pannenkoekenhuis in Twente.

Pannenkoeken eten in Twente? Lutke Hulscher biedt een gigantische keuze met de meest uiteenlopende pannenkoeken. Voor de zoetekauw hebben wij 18 soorten zoete pannenkoeken. Wilt u liever een hartige pannenkoek? Wij serveren 22 verschillende hartige pannenkoeken. Daarnaast hebben kunt u ook één van onze 3 speciale pannenkoeken eten in Twente. Tevens is het mogelijk uw eigen, unieke pannenkoek samen te stellen. Al onze pannenkoeken worden gemaakt met verse ingrediënten en dat proeft u. Kortom: De lekkerste pannenkoeken en voor ieder wat wils. Naast pannenkoeken zult u ook patat, grillgerechten en desserts op onze menukaart aantreffen. Bekijk hier onze veelzijdige menukaart met alle pannenkoeken en andere gerechten die u kent eten in ons pannenkoekenrestaurant in Twente.Heerlijke grill specialiteiten en Sticky Fingers | Indoor: Grote veilige trampoline en skeltercircuit | MENUKAART
©2016 Lutke Hulscher Naar boven Webdesign: Webton.nl