Beleef Twentse gastvrijheid op een bijzondere locatie ...

Huifkartochten

Lutke Hulscher organiseert onvergetelijke huifkartochten door Twente. Bent u nog op zoek naar een leuk uitstapje voor een familiedag of bedrijfsuitje? Boek dan één van onze huifkartochten. Wij verzorgen alles voor u, van begin tot eind.

Bijzondere huifkartochten
In onze comfortabele, tochtvrije en verwarmde huifkarren kunnen wij in elk jaargetijde bijzondere huifkartochten voor u organiseren.

Via de oude Erven- en Sagenroutes, voeren onze huifkartochten de bezoekers langs een ouderwetse Twentse boerenhoeve en het openluchttheater in Hertme. Onderweg ontmoet u de Witte Wieven en proeft u echte Twentse Kruidenbitter.

De huifkar zelf is uitgerust met een accordeonist en een verteller. Aan de hand van waargebeurde verhalen leert de verteller u meer over het verleden van de streek waar de huifkartocht door voert.

Gecombineerde huifkartochten
Als u echt een dagje uit bent en gebruik maakt van onze huifkartochten, kunnen wij ons voorstellen dat u meer wilt dan alleen een huifkartocht. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een lunch of diner. U kunt dan kennis maken met onze voortreffelijke Twentse gastronomie uit eigen keuken.

Neem vrijblijvend contact op
Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt u contact met ons opnemen.

Familie H.T.M. Liedenbaum
Hertmerweg 45
7625 RH Zenderen
Telefoon: 074-2671424
E-mail: info@lutkehulscher.nl

©2016 Lutke Hulscher Naar boven Webdesign: Webton.nl