Beleef Twentse gastvrijheid op een bijzondere locatie ...

Erven en sagen

In Twente is het mogelijk om de oude erven en sagen zelf te beleven. Lutke Hulscher maakt het mogelijk met een unieke huifkartocht langs de aloude Erven- en Sagenroutes.

Erven- en sagen routes
Met onze comfortabele verwarmde huifkarren volgt u de Erven- en Sagenroutes. Hierbij reist een verteller met u mee, die u alles over de geschiedenis van de streek kan vertellen. Hij weet veel over de sagen en legendes en zal u deelgenoot maken van het Twentse verleden. Onderweg ontmoet u ook figuren uit de aloude sagen, namelijk de heks en de witte wieven. U bent bij deze gewaarschuwd!

De Erven- en Sagen route voert u verder langs een originele Twentse boerenhoeve, waar de tijd wordt genomen voor een echte Twentse borrel. Ook brengt u een bezoekje aan het openluchttheater in Hertme. Kortom, u moet de erven en sagen van Twente zeker eens zelf beleven!

Neem vrijblijvend contact op over de erven en sagen
Voor meer informatie over onze huifkartochten over de Erven- en Sagenroutes kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan alles vertellen over de route en de overige mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Familie H.T.M. Liedenbaum
Hertmerweg 45
7625 RH Zenderen
Telefoon: 074-2671424
E-mail: info@lutkehulscher.nl

©2016 Lutke Hulscher Naar boven Webdesign: Webton.nl